Tyrkiske Organisasjoner i Oslo har etter stort ønske fra medlemmer og besøkende bestemt å forlenge Tyrkisk Mat og Håndverksmesse til og med søndag den 17. mai 2015.

Det er gledelig nyhet spesielt for de som ikke har hatt mulighet til å komme av diverse grunner eller ikke har hatt tid til å komme.

Så det er bare å spre den gode nyheten til venner og bekjente til å oppleve en annerledes kultur, nemlig Anatolia’s kultur.

Messen foregår som i tidligere år i Slurpen, Lakkegata 79B og vil være åpen i alle dager mellom kl. 11.00 – 20.00.

Søndag den 17. mai, altså på selveste nasjonaldagen og siste dag av kermes, holder vi åpent til kl. 19.00.

Med vennlig hilsen
Tyrkiske Organisasjoner i Oslo

Forrige artikkelOy Kullanma Tarihleri Hakkında Duyuru…
Neste artikkelGratulerer med dagen Norge!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here